Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítás – Hajdúszoboszló, 2017. március 16–17.

Akt.:
Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítás – Hajdúszoboszló, 2017. március 16–17.
A Magyar Nemzeti Kereskedőház egyik kiemelt, stratégiai célja a határokon átívelő magyar-magyar gazdasági, üzleti és vállalkozói kapcsolatok élénkítése, Magyarország és a közép-európai régió országai közti együttműködések kialakításának elősegítése. Ennek érdekében immár 22 külképviseleti irodát nyitott a szomszédos országok magyarlakta területein, valamint Lengyelországban.

A határokon átívelő magyar-magyar együttműködések további dinamizálásához Magyarország és a szomszédos országok közötti kétoldalú kapcsolatok elmélyítéséhez a Magyar Nemzeti Kereskedőház 2017. március 16-17. között első alkalommal rendezi meg a Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítás elnevezésű szakmai rendezvényt, melyen közel 100 kiállító és több mint 400 szakmai látogató részvételére számítunk.
Az eseményen a résztvevők átfogó képet kapnak a Kárpát-medencei Gazdaságfejlesztési Programok aktualitásáról a 2017-ben elérhető Európai Uniós forrásokról, valamint elsők között ismerhetik meg a Széchényi Exportkártya biztosította lehetőségeket. Az új, egységes szabályrendszer alapján működő hitelkonstrukció célja a kis- és középvállalkozások exporttevékenységének megkezdéséhez szükséges pénzügyi források biztosítása.
A részletekre visszatérünk!