Karate–akadémia nyilik Szatmárnémetiben

Karate–akadémia nyilik Szatmárnémetiben
Október 30–án nyitja meg kapuit a Román Karate Do Shotokan Akadémia szatmárnémeti fiókja, amelynek irányítója lesz a Szatmárnémeti Nord Vest Karate SK edzője, Cristian Belega (4. Dan).

Az eseményen jelen lesz az akadémia „szülőatya”, a Román Karate Szövetség elnöke, Shihan Adrian Popescu–Săcele (fekete öv, 8. Dan), aki egy felkészítőt is tart majd a szatmári egyesület  karatékáinak „Az akadémia elsődleges célja, hogy olyan, nemzetközi szinten is elismert edzőket és oktatókat képezzen ki, akik magas szinten űzik és népszerűsítik a Karate Do–t. Ennek a stílusnak nem a harc a lényege, hanem a karate nevelői, életstílus formáló, önkontroll–tanulás céljára helyezi a hangsúlyt” – mondta lapunknak Belega.

Mindazok, akik Karate Do tanfolyamokon szeretnének részt venni a szatmárnémeti Román Karate Do Shotokan Akadémia – Nord Vest Karate SK–nál, azok jelentkezését várja Belega minden kedden 18 órától, és csütörtökönként 17 órától az Avram Iancu Általános Iskolában, vagy szerdán és pénteken 18 órától a Mircea Eliade Általános Iskolában. Bővebb felvilágosítás kapható a 0721–246876–os telefonszámon.

Címkék: , ,