Karácsonyi színek 2012-ben

Karácsonyi színek 2012-ben
Az idei karácsony kedvelt divatszínei lehetnek: arany, pink, szürke és zöld. Az elképzelés a tekintet megragadására és a nem mindennapi, váratlan vizuális hatásokra koncentrál, így érdemes nekünk is ezekben a színekben gondolkodni.

 

A mai világban a számtalan napi probléma, és elintéznivaló mellett nagyon hasznosak lehetnek a megfelelő karácsonyi trenddel kapcsolatos ötletek. Ha csak a karácsonyfánkat szeretnénk díszíteni akkor elég az arany vagy pink karácsonyi díszek felé kanyarodnunk, hisz a fa zöld színével kombinálva igencsak különleges látványt nyújt a zöld-arany-pink világ, és már kész is a 2012*es trendi karácsonyi dekoráció. De nyugodtan díszíthetünk mindent ezekkel az érdekes és tekintet megragadó karácsonyi divatszínekkel.

Néhány ötlet, hogy milyen karácsonyi dekoráció kerüljön a fára:

Arany hópelyhek, több féle formában és méretben.

Csillogó pink gömbök. Az aranyporral hintett műanyag gömbök is kiválóak lehetnek, hisz a róluk lepergő por a fára szállva plusz csillogást kölcsönöz.

Zöld gyöngyökkel díszített arany-drót függők. Gyönyörű látványt nyújthat egy pink hópehely minta.

Szürke fonallal szőtt, pink girland.

Arany és pink izzósor.

A karácsonyi csomagolás ötletekhez pedig javasoljuk a matt zöld háttérrel és csillogó arany domború mintával díszített karácsonyi csomagolópapírt.

Forrás: www.karacsonyiotletek.info