Karácsonyi party lesz Kisiratoson

Az esemény plakátja
Az esemény plakátja
A Kisiratosi Kultúrotthonban (Arad megye) Karácsonyi party lesz december 25-én, 21 órai kezdettel, sztárfellépő Rico x Miss Mood, valamint Dj Tino.

A Rico x Miss Mood-ról röviden: a gyöngyösi Vaszil Erik az évtized eleje óta jelen van a rapzenében, videói százezres vagy akár milliós nézettségeket értek el. A műfaj olyan sztárjaival voltak közös számai, mint Essemm, BeerSeeWalk. Több dalában Mező Dorottya, művésznevén Miss Mood, a szintén gyöngyösi énekesnő a társa, aki 2014-ben jelentkezett először dalokkal a videómegosztón, és a YouTube egy másik népszerű műfajába, a make-up videókba is belekóstolt. Dalaik a hip-hoppon belül ötvözik a vágyakozást és a romantikát a lendületes, mai stílusjegyekkel.

A Karácsonyi party célja, hogy összehozza az Arad, Bihar és Temes megyei fiatalokat, valamint természetesen a közös szórakozás is. Meglepetésekre is lehet számítani, egy belépőjegy ára 45 lej, mely tartalmaz ételt is. Az esemény időpontja és helyszíne: december 25., 21 óra, Kisiratosi Kultúrotthon (Arad megye).