Karácsonyi hangulat a IV. B-ben

Karácsonyi hangulat a IV. B-ben
Nagyvárad – Pénteken karácsonyváró ünnepséget tartott a George Coşbuc Iskola IV. B osztálya, Mihoc-Géci Annamária tanítónő vezetésével. A diákok verses-dalos összeállítással kedveskedtek a jelenlevőknek.

Péntek délután Mihoc- Géci Annamária tanítónő vezetésével karácsonyváró ünnepséget tartott a nagyváradi George Coşbuc Általános Iskola IV. B osztálya. A szépen feldíszített terem és karácsonyfa, a táblára felírt jókivánságok, az asztalokon égő mécsesek és az ízlésesen elrendezett jászol mind-mind azt jelezték, hogy egy különleges alkalomról van szó. Azonban nem csupán a díszlet váltott ki elismerést a jelenlevők részéről, hanem a tehetséges gyermekek produkciója is: látszott, hogy szívvel-lélekkel, nagy szeretettel készültek az eseményre. Verses- dalos összeállítással lepték meg a szüleiket, hozzátartozóikat: különböző szavalatok hangzottak el, a zenei aláfestést pedig Rais-Wallner Fanni, az egyik kisdiák biztosította.

A pásztorjátékban mindenki részt vett, az előadást követően pedig kézművesfoglalkozásokba lehetett bekapcsolódni, melynek során egy papírcsillag is készült. A munkában megfáradt kis művészeket ugyanakkor finom sütemények és tészták várták, melyet üdítővel öblíthettek le.

Ciucur Losonczi Antonius

Címkék: , ,