Kamerákkal figyelnek

Szatmárnémeti – A biztonságos közlekedés érdekében utcai megfigyelő kamerák felszerelését sürgeti a polgármesteri hivatal. Az első ilyen jellegű kamera üzembe helyezése már folyamatban van, amelyik a Burdea–sarki közlekedést fogja „figyelemmel kísérni”.

A teljeskörű megfigyeléshez már csak a számítógépes szoftverek hiányoznak, hogy majd ezen a rendszeren keresztül regisztrálni tudják az erre felhatalmazott hivatalos szerveknél azokat akik kihágást illetve büncselekményt követnek el a fogalmas útkereszteződésben. Ilyen utcai megfigyelő kamerákat a város több helyére is terveznek, főként olyan utcákon és tereken, ahol problémák vannak a közbiztonsággal. A kamerák üzembeállításával a hatóságok remélik, hogy a megyeszékhelyen csökkeni fog a  a kihágások és a büncselekmények száma.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter