Kálvária dombi hiányosságok

Kálvária dombi hiányosságok
Egyik olvasónk több fényképet küldött szerkesztőségünkbe, melyen a nemrég felújított nagyváradi Kálvária (Gomba) domb kivitelezésén máris kiütköző hiányosságok láthatók.

Az elmúlt napok esős időjárása nyomán a domboldalba épített sétány több helyén összegyűlt az esővíz, a lépcsőfokokból kőlapok estek ki, a lépcsőfokok között, valamint a szegély és a lépcsők között meglehetősen nagy rések keletkeztek, egyes szakaszokon a lépcső egész egyszerűen elferdült, a sétányon botlásveszélyt jelentő szintkülönbségek lettek. Kíváncsiak voltunk arra, hogy a nagyváradi önkormányzat tud-e ezekről a problémákról, illetve arra, hogy mikor fogják ezeket kijavítani. Petri Csilla, a nagyváradi önkormányzat sajtóosztályának a vezetője lapunk érdeklődésére válaszolva elmondta: a munkálat öt éves garanciaidőszakban van, tehát minden hiányosságot, meghibásodást, problémát ki kell javítson a kivitelező cég. Petri Csilla hozzátette, hogy észrevételeinket továbbítja az illetékes kollégáknak, hogy mihamarabb orvosolhassák a problémát, ugyanakkor hozzátette, hogy a polgárok minden a várost érintő ügyben értesíthetik közvetlenül az önkormányzatot is, személyesen a városháza piramisában, azaz az ügyfélfogadó irodában, illetve az Oradea City App internetes applikáció segítségével.

Pap István0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter