beszámoló

2021.02.17. 18:38

Beszámolt a vársonkolyosi RMDSZ

Az RMDSZ Vársonkolyoson is megszervezte a helyi képviselet beszámoló és tisztújító közgyűlését. Február 12-én a helyi polgármesteri hivatal gyűléstermében köszöntötte a megjelent tagokat Cseri Zoltán elnök és Borsi Lóránt megyei ügyvezető alelnök.

Az elnök, tevékenységi beszámolójában, kiértékelte a szervezet elmúlt éves munkáját, kitérve a tavalyi választásokra. A szórvány magyar közösségnek újból sikerült tanácsost bejuttatnia a helyi önkormányzatba, valamint a parlamenti választásokon is megfelelő arányban képviselte a jelenlétet. Miután sor került a beszámoló elfogadására újraválasztották a régi elnököt, valamint Berekméri László, Bálint Árpád, Máté Anikó és Dobai Stefan személyében a választmány összetételéről is döntöttek, utóbbit alelnöknek is választották.

A arról is döntött a közgyűlés, hogy a június 5-én esedékes megyei küldöttgyűlésen Cseri Zoltán fogja képviselni a helyi RMDSZ-t. Az összejövetel kötetlen beszélgetéssel zárult, mely keretében több terv is megfogalmazódott a jövőre vonatkozóan, melyek között vannak infrastrukturális fejlesztések, de közösségépítő rendezvények megszervezése is, amint bekövetkeznek az enyhítések a járványhelyzettel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában