ERDON Helyi hírek

2010.09.15. 16:36

Újra pályázhatnak

<p>Szatmár megye - A Zöld ház program keretében új dossziét nyújthatnak be azok a magánszemélyek, akik első alkalommal sikertelenül pályáztak.</p>

Szeptember 13-án az Országos Környezetvédelmi Alap honlapján közzétették azon magánszemélyek listáját, akik sikeresen pályáztak a Zöld ház program keretében. Várják a jelentkezésüket a Szatmár megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, hogy aláírják a környezetvédelmi alappal kötött szerződést, azután meg lehet valósítani a beruházást, tájékoztatott a környezetvédelmi ügynökség. A megújuló energiát felhasználó berendezés átadását követően a beruházást igazoló nyugtákat szintén az ügynökség veszi át, azután utalja át az összeget az igénylőnek a környezetvédelmi alap. Az elutasított pályázatok hiányosságait is felsorolják a honlapon, a sikertelen pályázók új pályázatot nyújthatnak be.
Óvást nyújthatnak be
A pályázatra adott válasz honlapon való megjelenésétől számított 10 napon belül a dosszié újravizsgálását kérhetik a környezetvédelmi alap kezelőjétől, a mostani határidő szeptember 22. Az óvás iratait a környezetvédelmi ügynökség küldi el Bukarestbe, előzőleg azonban beszkennelve kell eljuttatni a megjelölt címre. A Szatmár megye számára kiutalt pénzkeret még nem fogyott el, tehát még kb. 70 pályázat benyújtására van lehetőség. A pályázás feltételeiről az Országos Környezetvédelmi Alap honlapján kaphatnak részletes információkat a http://www.afm.ro/program_casa_verde honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!