Közeledik a vég

Nagyvárad – A Bihar Megyei Nyugdíjpénztár Közleményt juttatott el lapunkhoz miszerint lejáróban van a munkakönyvek leadására és számítógépes feldolgozására kiszabott törvényes határidő, 2007 december 31.

A Bihar megyei Nyugdíjpénztár arra kéri az érintetteket, hogy 2007 december elsejéig minden munakakönyvet juttassanak el a Bihar Megyei Nyugdíjpénztárhoz, ha abban szerepel 2001. 04. 01 előtti bejegyzés. A munkakönyvekhez csatolják a tulajdonos személyazonossági igazolványának fénymásolatát is, melyből kitűnik a személyi számuk.

A munkakönyveket a Bihar Megyei Nyugdíjhivatal székhelyén  a befizetők nyilvántartójánál  lehet leadni, nagyváradon a Dunarii utcán, naponta 8.30-18 óra között. Akik még nem nyugdíjasok nem kell leadják  munkakönyvüket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter