Közel a buli: Campus Feszt Debrecenben

Közel a buli: Campus Feszt Debrecenben
Nagyvárad, Debrecen – Nem teljesen igaz, hogy nem kell a szomszédba menni egy jó rendezvényért. Sőt, javallott átugrani a határ másik oldalára, jön ugyanis a Campus Feszt. Debrecen mellet lesz.

Quimby, Zagar, Kispál és a Borz, Péterfy Bori & Love Band, Kiscsillag, KFT. Vagy épp Tankcsapda, Depresszió, Kalapács, Moby Dick, Aurora. Esetleg Junkies, United, Animal Cannibals, Irigy Hónaljmirigy. Csak néhány fellépő abból a kétszázból, amely hét színpadra elosztva nyomul majd. Mindez nem messze tőlünk: július 23-27. között a debreceni Vekeri-tónál rendezik meg a régiónk egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényét, a Campus Fesztivált.

Humor és kaland

A szervezők sem kispályások: az elmúlt években már bizonyítottak a népszerű Vekeri-tó fesztiválokkal és a tavaly nézőcsúcsot döntő EFOTT-tal. A helyszín marad, a név változik, a minőség emelkedik – mondta a fesztet beharangozó sajtótájékoztatón Bakó Csaba. A fesztivál sajtóreferense közölte: az előző években megszokott vekeri-tavi fesztiválhelyszín az idén nyáron jelentősen átalakul. A buli területén nem csak a zenés helyek kínálják majd a szórakozást, hanem fontos szerepet kap a sport, a mozi, valamint a tudomány és a művészetek is.

A Campus Fesztiválon a stand up comedy, az abszurd humor és a paródia műfajának legjobbjai is fellépnek: Bagi Iván és Nacsa Olivér, Litkai Gergely, a Laár pour L’art Társulat, Galla Miklós. Ugyanakkor találunk a több mint 20 hektáros helyszínen kalandparkot, sportközpontot, illetve pódium sátrat is. További információk: http://www.campusfesztival.hu/.

Jegyek

NAPIJEGY

0. nap  2000 Ft

1-3. nap  3800 Ft

Napijegyek csak a helyszínen kaphatók.

HETIJEGY

11.000 Ft. Ugyanakkor a nagyváradi Bihari Napló című lap néhány szerencsés olvasójának ingyenjegyet biztosít. Együttműködik ugyanis a kiadvány a Campus Fesztivál szervezőivel, így a BN olvasói között hetijegyeket sorsolnak majd ki. Szombattól a lapban megtalálható a részvételi szelvény.

Szeghalmi Örs