Környezetvédelmi tábor

Bihar megye – Harmadik alkalommal kerül sor a Nyugati-Szigethegységben arra a környezetvédelmi önkéntes táborra, melyet a Készenlétben Egyesület, a Bihar Megyei Tartósan Fenntartható Fejlődési Központ és a Nyugati Szigethegység Természetvédelmi Igazgatóság közösen szervez meg, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a Szigethegység természeti értékeire és azok megőrzésére.

Az önkéntes tábor július 28 és augusztus 3 között lesz megszervezve harminc résztvevőevel Pádison. A tábor egy környezetvédelmi projekt egyik szegmense, mely a fiatalok ökológiai nevelésére, az önkéntes munka népszerűségére fekteti a hangsúlyt. A tábor keretében információs táblákat helyeznek el a környék nevezetességeinél, szórólapokat készitenek, illetve kidolgozzák a Pádis idegenforgalmi fejlesztési tervét. A programot az Országos Ifjúsági Hatóság finanszirozza.  ósan Fenntartható Fejlődési Központ és a Nyugati Szigethegység Természetvédelmi  Igazgatóság közösen szervez meg, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a Szigethegység természeti értékeire és azok megőrzésére. Az önkéntes tábor július 28 és augusztus 3 között lesz megszervezve harminc résztvevőevel Pádison. A tábor egy környezetvédelmi projekt egyik szegmense, mely a fiatalok ökológiai nevelésére, az önkéntes munka népszerűségére fekteti a hangsúlyt. A tábor keretében információs táblákat helyeznek el a környék nevezetességeinél, szórólapokat készitenek, illetve kidolgozzák a Pádis idegenforgalmi fejlesztési tervét. A programot az Országos Ifjúsági Hatóság finanszrozza.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .