K. Iohannis: A politikusok nem tehetnek úgy, mintha nem vennék észre a társadalom ismétlődő jelzéseit

K. Iohannis: A politikusok nem tehetnek úgy, mintha nem vennék észre a társadalom ismétlődő jelzéseit
A politikusok nem tehetnek úgy, mintha nem vennék észre a társadalom ismétlődő jelzéseit és az a tény, hogy az üzletemberek az utolsó egy évben a korrupció erősödését érzékelik, vészjelzés kellene hogy legyen a politikum számára – mondta Klaus Iohannis államfő az cégek toplistájának országos díjátadó ünnepségén.

,,Vészjelzés kellene hogy legyen, hogy az üzletemberek az utolsó egy évben a korrupció erősödését érzékelték. A politikusok nem tehetnek úgy, mintha nem vennék észre a társadalom ismétlődő jelzéseit. A polgárok egyszerűen már nem tolerálják a feddhetetlenség és a korrektség hiányát a közéletben” – mondta Iohannis.

Kifejtette: úgy, ahogy nem fogadhatunk el a többsebességű Európát, úgy nem fogadhatunk el egy többsebességű Romániát sem.

,,Elsősorban az infrastruktúrával vannak gondok, amelyek nem csak az üzleti életre vannak kedvezőtlen hatással, hanem befolyásolják az egész régió fejlődését”.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .