Jutalom-kiránduláson járt a Csilinka

Jutalom-kiránduláson járt a Csilinka
Kolozsváron, Tordatúron és Csürülyén jártak kirándulni az érmihályfalvi Csilinka gyerekkórus tagjai, illetve az őket elkísérő szülők.


Ahogyan arról beszámoltunk, az idei érmihályfalvi Pódium Díjasok között szerepelt a helyi Csilinka gyerekkórus is. Darabont Aliz zenetanárnőtől, a kórus vezetőjétől megtudtuk: a díjjal járó boríték “tartalmát” egy közös kirándulásba fektették, hogy mindenki maradandó élménnyel maradjon a jutalom nyomán.

Erre a kirándulásra az elmúlt hét végén, szombaton és vasárnap került sor, amikor először városnézést tartottak Kolozsváron, bekíváncsiskodtak a helyi tévé és rádió stúdiójába (ami egy helyen van), este pedig megnézték a Dzsungel könyve című musicalt a színházban.

Kalandpark

Tordatúron szálltak meg, vasárnap reggel pedig első útjuk a tordai hasadékhoz vezetett, majd – hogy a kaland igazi legyen – a Kolozsvárhoz közeli Csürülyén lévő Gecko kalandparkot keresték fel.

A kirándulás fagyizással zárult, és azzal a reménnyel, hogy az 50 fős csapatban mindenki talált magának megfelelő szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a két nap alatt.

Rencz Csaba