Jutalmazták a színjeleseket

Jutalmazták a színjeleseket
Pénteken délben a Bihar Megyei Tanfelügyelőség nagyváradi székhelyén jutalmazták azt a tizennégy Bihar megyei diákot, akik az országos felmérő vizsgákon, esetünkben a nyolcadik osztályban tartott országos felmérőn maximális, azaz tízes átlagot értek el.

A diákok teljesítményét elismerő okleveleket és a fejenként ezer lejes jutalmat Alin Novac-Iuhas megyei főtanfelügyelő adta át a gyerekeknek, akik közül nyolcan a váradi Emanuil Gojdu Főgimnázium tanulói, ketten a Nicolae Balcescu Általános Iskola, ketten a Iosif Vulcan Tanítóképző diákjai, egy gyerek a vércsorogi 1-es Számú Általános Iskolában egy pedig az élesdi Constantin Serban Elméleti Líceumban tanul. A kormány immár harmadik éve jutalmazza az országos vizsgákon – országos felmérő, érettségi – tízes átlagot elért tanulókat, Megjegyzendő, hogy az idén egyetlen Bihar megyei diák sem ért el tízes átlagot az érettségin.

Pap István0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .