Június 5–én rendezik a IV. Liga döntőjét

Június 5–én, 18 órától, a szatmárnémeti Olimpia Stadionban rendezik meg a labdarúgó IV. Liga döntő mérkőzését – tájékoztatott a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) sajtóosztálya.

Az AJF vezetőségi tanácsa csütörtöki ülésén döntött erről, ugyanakkor elhatározták azt is, hogy a Nemzetközi Gyermeknapon, június 1–én rendezik majd a IV. ligás ifibajnokság elődöntőit, a finálét pedig június 4–én, 18 órától, az Olimpia Stadionban. Az elődöntők helyszíne, illetve a mérkőzések kezdési időpontjáról a versenyszervező bizottság fog határozni. A sajtóközleményben a rendezők hangsúlyozzák, hogy az ifibajnokság döntőjének helyszíne változhat, amennyiben kedvezőtlen időjárási feltételek mellett kell rendezni a meccset. Ebben az esetben a szatmárnémeti Someşul Stadionban, vagy a szatmárudvari pályán zajlik majd az ifik fináléja.

Végül döntés született a Román Kupa megyei szakaszának elődöntőinek és a finálé időpontjáról is. A Kismajtényi Crasna – Óvári Someşul meccset június 11–én, 18 órától, a Tasnádi Stil – Szatmárnémeti Gama találkozót pedig másnap, szintén 18 órától fogják játszani. A döntőt június 19–én rendezik. Mindegyik mérkőzést az Olimpia Stadionban játsszanak, kedvezőtlen idő esetén a Someşul Stadionban, vagy a szatmárudvari pályán rendezik a kupameccseket. Mint arról beszámoltunk, a IV. Liga döntőjét a Szatmárnémeti Olimpia és az Óvári Someşul csapatai fogják játszani.

Címkék: , , ,