Járdakészítés önkéntes munkában

Járdakészítés önkéntes munkában
Bihar megye – Nemrégiben szervezett az érmihályfalvi RMDSZ olyan gyűlést, melynek célja volt a lakosság és a városvezetők közötti jobb kommunikáció kialakítása. Ott (is) elhangzott, hogy a választott vezetőknek több támogatásra, információkra, ötletek, és minden segítségre szükségük van.

A gyűlésen jelen volt, de nem kért szót Kelemen Zoltán, aki helyi építkezési vállalkozó. Úgy gondolta, a szavaknál többet ér a tett: Nyakó József RMDSZ–elnök közvetítésével kapcsolatba lépett az elöljárókkal, és felajánlotta, hogy munkacsoportjával bérmentesen készítenek járdát, ha az elöljáróság biztosítja a hozzávalókat.

A Forradalom útja (a benzinkút háta mögött) és az Erkel Ferenc (Kis) utcai óvoda közötti mintegy 120 méterről van szó. Én is itt lakom, a járdára meg amúgy is szükség van, és megmutatjuk, hogy lehetősége szerint mindenki tehet valamit környezetéért, ugyanakkor a városért – ha akar, mondta érdeklődésünkkor Kelemen Zoltán. Már csak mint érdekesség jegyezzük meg, hogy a járdát nem csak megöntik, de az anyag megszilárdulásáig „őrzik” is, mert az elkerítés ellenére mindig akadnak, akik azért bele–bele lépnek a friss betonba…

Címkék: , ,