Jóváhagyták

Szatmárnémeti – Közalkalmazottak Országos Ügynöksége hivatalosan jóváhagyta azt a kilenc dokumentumot, amely a szatmárnémeti önkormányzati struktúra átszervezésének tervét tartalmazza.

Ennek alapján a polgármesteri hivatal alkalmazottainak és a helyi tanács által létrehozott közszolgáltatásokat végzők száma nem lehet több, mint amennyit a törvény a lakosság számához képest előír. Ezt a 63/2010-es sürgősségi kormányrendelet szabályozza a közpénzek ésszerűbb elosztása érdekében. A dokumentumok elfogadásáról csütörtöki tanácsülésén dönt a szatmárnémeti tanács, amennyiben megszavazásra kerül, rögtön életbe léphet. Más városokkal ellentétben a szatmárnémeti önkormányzatnál és az alárendelt intézményekben kevesebb alkalmazott dolgozik, mint amennyit a törvény előír, ezért itt nincs szükség elbocsátásokra.

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter