Jótékonysági suli-buli volt az Adyban

Jótékonysági suli-buli volt az Adyban
Szombat este a nagyváradi Ady Endre Középiskola dísztermébe várták a szülőket, volt diákokat és azok szüleit, valamint a támogatókat arra a kötetlen hangulatú, batyus, farmeres, táncos, jótékonysági suli-bulira, melynek célja a World Robot Olimpiad nemzetközi döntőjére újra kijutott diákcsapat Costa Ricába utaztatásához való hozzájárulás volt.

Az Ady-sokk nevű csapat (Kozma Gergő-Tamás, Kristófi János-Mihály és Papp-Bálint Gergő) amúgy egymást követő két évben is megnyerte a verseny magyarországi kiírását, s szerzett tehát jogot arra, hogy ismét részt vegyen a világdöntőn. A tavalyi indiai élményeikről (akkor New Delhiben rendezték meg a nemzetközi finálét, és a 10. lettek a 82 csapat közt) rövid beszámolót is tartottak, az őket elkísérő Nagy Zoltán tanárral közösen. A jelenlevőket Vad Márta igazgatónő köszöntötte, aki arra is felhívta az egybegyűltek figyelmét, hogy a tanintézmény diákjai más területeken is jeleskednek, hiszen a legutóbbi tanácsülésen 7 növendékük is jutalomban részesült azért, mert I-III. helyen végeztek, vagy dicséretet érdemeltek valamelyik országos tantárgyversenyen. Közülük is kiemelkedik Fándly Gergő, aki a számítástechnikai olimpián lett első.

A suli-bulin fellépett Kapalay Gergő egy Karinthy-írással, salsát táncolt a Forrai Friderika- Vad Bertalan páros, valamint a Buna Boglárka tanárnő által felkészített tánccsoport is műsorral szolgált. Tombola is volt, fődíjként egy kétszemélyes, 3 napos kirándulást sorsoltak ki Prágába és Pozsonyba, a karácsonyi vásárra. A jó hangulatról és zenéről az Elit együttes gondoskodott.

Ciucur Losonczi AntoniusA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .