Jótékonysági előadás az ERA Parkban: „Tánclépésekben a karácsonyért”

Jótékonysági előadás az ERA Parkban: „Tánclépésekben a karácsonyért”
A karácsony jobbá tesz mindannyiunkat, szoktuk mondani. Ennek szellemében szervezi meg a Karácsony Csodája elnevezésű humanitárius jellegű előadást a Piticot Egyesület szerdán, december 9-én, 17 és 20.30 óra között az ERA Parkban.

Az eseményre a kereskedelmi központ kupolája alatt kerül sor, és az idén immár az ötödik kiadásához érkezett, a téma pedig a tánc – innen származik a show elnevezése is: „Tánclépésekben a karácsonyért”.
Egy művészi előadásra hívnak és várnak tehát mindenkit, amelynek jótékony jellege is van, mégpedig az, hogy szebbé és könnyebbé varázsolja az ünnepet több mint 70 olyan család számára, amelyben a gyermekek szükséget szenvednek, és a Piticot Egyesület szolgáltatásainak a kedvezményezettjei.
A színpadon több mint száz táncos fog bemutatkozni, különböző műfajokban: mazsorettek és balerinák, breakdance és hip-hop táncosok – a Francisc Hubic Művészeti Iskola balett szakának diákjai, a Two 4 Dance és az Elite Dance csoportok, de ott lesz a Switch Crew csapata is.
Különlegesnek ígérkezik a divatbemutató, amelyet a Graziela Models ügynökség kis manökenjei fognak tartani. Az eseményen ott lesznek az Öröm Barátai csoport animátorai is, a különleges meghívott pedig maga a Télapó lesz, akinek átalvetőjében bőségesen lesz ajándék mindenki számára.
A szerdai jótékonysági rendezvényen összegyűlő pénzösszeget a Piticot „Télapói” fogják eljuttatni a nélkülöző családokhoz a következő héten.
A belépés mindenki számára ingyenes.
Várjuk Önöket, támogassák kezdeményezésünket!