Jótékonysági akció

Jótékonysági akció
© Exif_JPEG_420
“Aki tudna jót tenni és nem teszi bűne az annak!”. Ezzel a bibliai mottóval szerveztünk a nagyváradi Traian Vuia Műszaki Kollégiumban egy jótékonysági akciót, amikor is ellátogattunk a nagyváradi Református Diakónia Keresztyén Alapitványhoz.

Ez a civil szervezet több mint 60 rászoruló gyermeket ebédeltet naponta és délutáni foglalkozást is biztosít számukra (tanulnak, házi feladatot írnak). A XI. B és XII. A, magyar fodrász szakos osztályokból 11 lány és az iskola vallástanárnője, Gergely Natália énekekkel örvendeztették meg az ott ebédelő gyermekeket. Ezzel együtt elvitték a tanárok és diákok által összegyűjtött pénz- és ajándék adományokat. A segítség ha csekély is, nagyon fontos itt karácsony előtt, vegyük észre a rászorulókat, akik nemcsak a távoli Afrikában vannak, hanem itt élnek közöttünk!

Erre akartuk felhívni a figyelmet, a segítség fontosságára, mert angyalok mi is lehetünk! Ezzel kívánunk mindenkinek a Traian Vuia Műszaki Kollégium nevében boldog Áldott Karácsonyi ünnepeket és Békés Boldog Új Évet!

Bíró Ildikó aligazgatónő