Jótékony célú felhívás

Jótékony célú felhívás
A Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal első alkalommal rendezi meg a Szent Miklós Hete elnevezésű karitatív akciót.

A szervezők felhívással fordulnak Szatmárnémeti lakosaihaz, azért, hogy támogassák adománygyűjtési akciójukat. A város ajándékokkal szeretné meglepni azokat a rossz anyagi körülmények között élő családokat akik a Crangului, a Toamnei, az Ostrovului utcán élnek.

A rendezvény célcsoportjai továbbá az utcagyerekek, azok, akik nagyon kis jövedelemmel rendelkeznek, a kisnyugdíjasok, azok a roma gyerekek, akik rendszeresen járnak iskolába, azok, akik a hajléktalanszállóban éjszakáznak, a szellemi vagy fizikai fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok. A szervezők előzetes felmérés szerint 950 személyt ajándékoznának meg a karitatív akció alkalmával. Az adományozással kapcsolatban bővebb felvilágosítást a 0261–714195-ös telefonszámon lehet kérni — tudtuk meg Gaspar Györgytől, a Szociális Gondozói Hivatal aligazgatójától.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter