Jóslatok hölgyeknek

Jóslatok hölgyeknek
Anyagi szempontból jobb évre számíhatunk, mint amilyenek az elmúlt esztendők voltak, de meggazadagodni azért aligha fogunk. Sokan fogják az idén hivatalosítani párkapcsolatukat, s többet törődünk majd egészségünkkel, mondták lapunknak Szilágyi Szylvia és Hovorka Andrea nagyváradi kártyajósnők.

A fiatal, húsz év alatti lányok jó eredményeket érnek majd el a tanulmányi megmérettetéseken, s az ismerkedés is könnyen megy majd nekik – olyannyira, hogy párhuzamos kapcsolatok alakulhatnak, s bőven lesz majd lehetőségük választani. Egy jótanács: hagyják meg mégis a fiúkat abban a tévhitben, hogy ők azok, akik választanak, és nem fordítva…

Eseménydús év

Hasonló tendenciák érvényesülnek a húszas éveik elején járó hölgyeknél is – az ő esetükben viszont az év eleji vizsgák gyengébben sikerülnek majd, mint a nyár elejiek. Számukra sok elkezett és félbemaradt kapcsolat, szalmalángszerűen kihúnyó szenvedély mutatkozik, de ismerkedések terén mindenképpen eseménydús évre számíthatnak. A 27-30 év közötti hölgyek magányosabbak lesznek, és a földjegyűeknek komolyan kell majd harcolniuk a sikerért, munkahelyük biztonsága is kérdőjeles lesz. A levegőjegyűek veszik majd legkönnyebben az akadályokat, s a változásokat is könnyen vészelik majd át.

A harmincat épphogy betöltött nők kisebb-nagyobb munkahelyi kudarcokra számíthatnak. Ha nem akarják, hogy kirekesszék őket, változtatniuk kell viselkedésükön. Nyáron kisebb autóbalesetet okozhatnak. A krónikus betegségben szenvedők számára a tél és az ősz nagyon megeröltető lesz. A többi harmincas számára tavasztól anyagi fellendülést mutatnak a kártyák, s komoly befektetés is lehetséges az idén. Vízjegyűeknek szép nyári románc, földjegyűeknek megszilárduló kapcsolat, házassági ajánlat mutatkozik. Ezen belül a 35-37 éves hölgyek számára különféle vizsgák mutatkoznak, túl kell tenniük magukat mesterségesen keltett feszültségeken, minél racionálisabbank kell mutatkozniuk – s akkor jobb eséllyel tehetik le a sofőrvizsgát is, mely kevés esetben sikerül majd elsőre.

Komoly döntések

A negyvenes korosztályhoz tartozó hölgyeknek az idén nagyon fontos döntéseket kell hozniuk vagy a magánéletükkel, vagy a karrierjükkel kapcsolatban, és gyökeres változásokra számíthatnak. A magáynos negyveneseknek nehezen fog menni az ismerkedés, s már biztosnak látszó kapcsolatok esetén is gondot okozhatnak volt barátnők, volt hitvestársak. A jótanács: ne kényeztessék el a férfiakat az első perctől, legyenek közömbösebbek, titokzatosabbak – és akkor minden bíztatóbban alakul. Férjezett negyvenesek ne mondjanak le semmiről – számukra a befektetések és a szórakozás évének mutatkozik 2008. Ne elégedjenek meg morzsákkal, hiszen az egészhez van joguk.

Legyenek önzőbbek

Az ötvenes hölgyek közül azok számára, akik eddig mindent a családjukért tettek, nehezebb lesz ez az év főleg az eddgi felgyűlt sérelmek miatt. Jól tennék, ha önzőbbek lennének, többet foglalkoznának saját kényelmükkel, jobban kímélnék magukat. A magáynos ötvenesek élvezzék az életet, s ne feledkezzenek meg arról, hogy vannak magányos ötvenes férfiak is, akik még mindig a nagy Őt keresik.

A hatvanon felüli hölgyek számára leginkább a gyerekek okozhatnak szívdobogást egy-egy rossz döntés, kényelmetlen kölcsön miatt. Zárkózzanak el a fölösleges terhektől, mutassák ki haragjukat, foglalkozzanak inkább az unokákkal. A március és az április nehéznek, a nyár változónak, de elviselhetőnek mutatkozik.

Neumann Andrea