Jóslatok a BN férfiolvasóinak

Jóslatok a BN férfiolvasóinak
Bihar megye – Szilágyi Szylvia és Hovorka Andrea nagyváradi kártyajósnők a férfiak számára is kivetették a kártyákat. Ime, hogy szólnak a korosztályok szerinti jövendölések.

A tizennyolc és harminc év közötti korosztályból sokan szorongatott helyzetbe kerülhetnek – barátnőjük eljegyzési gyűrűről ábrándozik és házasságra célozgat. A kártyák azt mutatják: semmiképp se érveljenek ilyenkor azzal, hogy a hölgy nem tud sütni-főzni – keressenek elfogadhatóbb kifogásokat. Mondják például azt, hogy még bőven van idejük, vagy hogy szülőkkel, anyóstársakkal egy fedél alatt nem könnyű új életet kezdeni. Semmiképp se ígérjenek semmit, ha nem akarnak házasodni. Szórakozási lehetőségük bőven lesz az idén, s egyúttal megalapozhatják jövőjüket is – eldől, milyen területen érvényesülhetnek. Ha elhivatottságot éreznek valami iránt, kövessék a célt. Azok, akiknek nincs stabil partnerkapcsolatuk, 2008-ban megismerkednek valakivel, aki hosszú ideig fontos szerepet fog betölteni magánéletükben. Ha eddig hiába várták, az idén beköszönt a boldogság.

Nyereség, szerencse

 Kivételesen jó évük lesz azoknak a harminc és negyvenöt év közötti férfiaknak, akik stabil alapokon nyugvó, jó anyagi helyzettel rendelkeznek. Jó döntéseket hoznak, befektetéseik kamatostul megtérülnek, siker, nyereség, szerencse kíséri őket útjaikon. Ápolják figyelemmel külföldi kapcsolataikat – s igyekezzenek idejében észrevenni, hogy valaki a közvetlen közelükből gonoszul figyeli minden lépésüket. Szerelmeseknek és házasoknak egyaránt kedvező a 2008-as év, sok régi probléma önmagától megoldódik.

Egyedülálló harminc fölötti férfiak ne engedjék behálózni magukat, s ha sikerül elkerülni egy rossz döntést, szerelmi életükben minden rendbejön.

Szűkös évre, krónikus pénzhiányra számíthatnak viszont azok a férfiak, akiknek mostanáig is biznytalan anyagi helyzetük volt – de tavasz közepétől javulnak a pénzzel kapcsolatos lehetőségek. Addig viszont legyenek óvatosak és megfontoltak.

Fordulatok

Meglepő fordulat miatt nehéz helyzetbe kerülhetnek a negyvenöt év feletti férfiak. Minden megoldásra irányuló próbálkozás kétélű fegyvernek bizonyul, a régi, jól bevált stratégiák nem működnek – jobb hát már a legelején lemondani róluk. A rossz házasságban élőknek módjukban áll majd egy másféle életformát kipróblni, barátnőjük mellett. A jó házasságban élők persze továbbra is beolvasztják majd pénuzüket a családi kasszába, s ha nem ügyelnek, a fontossági sorrendben az utolsó helyre csúszhatnak.

A magányos 45 év feletti férfiak elgondolkoznak majd azon, hogy miért is maradtak egyedül – de ha már családot nem alapítanak, régi kocsijukat lecserélhetik egy újra.

Az ehhez a korosztályhoz tartozó özvegy férfiaknak jó évük lesz, alig győznek majd eleget tenni a sok meghívásnak, anyagi változásokra viszont ne nagyon számítsanak.

 

Neumann Andrea