Jóleső visszajelzés

Alíz szépsége a zsűrit sem hagyta hidegen
Alíz szépsége a zsűrit sem hagyta hidegen - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Második alkalommal rendezik meg az év Legszebb Menyasszonya szépségversenyt. A májusi országos döntőbe jutott 12 lányból kettő hajdú-bihari, a kelet- és közép-magyarországi forduló legszebbjének választott Nagy Kitti, valamint Balogh Alíz, Kitti „első udvarhölgye”.

A 29 éves, szülésznőként dolgozó, szépséges Alíz egy internetes portálon látta meg a felhívást, és párja biztatására nevezett.

– Lalival két éve egy debreceni edzőteremben akadt össze a tekintetünk, szerelem volt első látásra, gyorsan kiderült, hogy remekül passzolunk egymáshoz. A mozgás, a sport, az egészséges életmód fontos az életünkben, az edzés közös hobbink lett, számunkra ez kikapcsolódás, együtt is vagyunk és tréningezünk is – mondja mosolyogva.

A területi döntő három részből állt, elsőként saját viseletben, majd menyecskeként, végül esküvői ruhában varázsolták el a zsűrit, valamint a megjelenteket a hölgyek.

– Eleinte hallani sem akartam a versenyről, mert túlságosan kritikus vagyok magammal szemben. Nem is beszéltem senkinek róla, anyukám is a páromtól tudta meg két nappal a megmérettetés előtt, hogy beneveztem. Lali persze folyamatosan bátorított, mondta, meglátom, örülni fogok a végén. Ahogy tovább és tovább jutottam a következő fordulókba, kezdtem feloldódni és egyre inkább elhinni, hogy lehet ott keresnivalóm. Természetesen nőként jólesett, hogy előbb a zsűri, majd a közönség is úgy látta, érdemes vagyok a területi döntőre, ez is egy jó visszajelzés volt számomra. Nagyszerűen éreztem magam a verseny alatt, a lányokkal összebarátkoztunk, sokat nevettünk. Remélem, az országos döntő is jól sikerül majd – bizakodik Alíz.

MSZ


Kitti fejére került a korona
Debrecen - Nagy Kitti mindössze huszonhárom éves, és 2020. augusztus 1-jén kimondhatja a boldogító igent. Kurtyán Miklós, a debreceni orvostanhallgató a lány kezét éppen egy közös táncfellépésükön kérte meg, a megható pillanatról készült felvétel nagy népszerűségnek örvendett a világhálón. Kitti ...