ERDON Bulvár

2008.11.21. 11:31

Amilyen a mellbimbód, olyan vagy a szexben!

<p>Ahány mell, annyi féle, ezt már tudtuk. De a madela.com oldal szerint legalább hét féle mellbimbó típus létezik, s mindegyik tulajdonosáról árulkodik... Nos... Tessék tükör elé állni, és szemlélgetni... A tiéd melyik típushoz hasonlít a leginkább?</p>

Világos mellbimbó
Tiszta gondolkodás, tiszta érzelmek jellemeznek, nem szokásod, hogy félrevezesd a másikat. Érzelmeidet nehezen mutatod ki, bár, ha valaki belopja magát a szívedbe, Te is megnyílsz. Inkább Te választasz magadnak partnert, ezt ritkán hagyod meg a másik félnek. Arra vágysz, hogy a férfi türelmes legyen veled, kedves, odaadó és úgy szeressen, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Szereted a szexuális kényeztetést, de nem vágysz túl szokatlan kalandokra. Viszont igényes szexpartner vagy és az utolsó lélegzetéig kimeríted a szeretődet.

 

Sötét színű mellbimbó
Vadul érzéki, szenvedélyes és kalandvágyó típus vagy. Bárhol és bármikor szereted a szexet, pontosan tudod, mire vágysz: heves és gyakori szeretkezésekre. Szeretsz irányítani, de ugyanakkor szükséges érezned azt is, hogy szeretnek. Partnerként, társként tüzes vagy, mégis lojális és érzelmes. Hibád, hogy hajlamos vagy újra és újra szerelembe esni, nem ugyanazzal az emberrel...

 
Felfelé álló mellbimbó
Tele vagy erővel, energiával és lendülettel, ezt átviszed párkapcsolatodba és szexuális életedbe egyaránt. Többnyire te vagy az agresszor, s nem igazán hoz zavarba a viselkedésed, mert minden szabályt semmibe veszel, hacsak nem te állítottad fel őket. Olyan szerető vagy, aki tudja, hogyan használja ki az időt. Egyszemélyes női hárem vagy, s a partnered jobban teszi, ha figyelembe veszi, hogy neked a lelki és a testi, illetve a romantikus is a gyakorlatias dolgok kombinációjára van szükséged.

 

Lefelé álló mellbimbó
Állítólag hiányzik belőled az erő és a kellő fantázia. Hajlamos vagy arra, hogy a szex idővel teljesen lényegtelen dologgá váljon számodra. Épp ezért tegyél meg mindent, ami ennek ellentétes eredményeihez szükséges! Hisz csodálatos szerető lennél, mert mély érzékiség rejlik benned. Partnered buzgalmát szenvedéllyel lennél képes fokozni és a legjobb teljesítményt hozhatnád ki mindkettőtökből.

 

Eltérő irányokba álló mellbimbó
Hangulatod kiszámíthatatlan, érzelmi függőséged óriási, valójában egy borzasztóan türelmes partnerre van szükséged. A kulcsszó nálad szex terén: dráma. Te biztosítod a szexhez szükséges színpadi környezetet. Tele vagy nőiességgel és nem áll tőled távol az exhibicionizmus. Úgy érzed a tested azért teremtették, hogy megmutathasd, és hogy megcsodálhassák. Ezt a fajta csábítást érezni már művészet és nem erőszak. Ha megfelelően tálalják, könnyedén mondasz igent szinte mindenre.

 
Pici bimbóudvar
Minden újdonságra fogékony vagy, tele kíváncsisággal, állandóan kutatsz és kísérletezel. Tisztában vagy vele, hogy az erotika sokkal több a puszta szerelmeskedésnél. Míg a nyilvánosság számára te vagy a tökéletes úrihölgy, a hálószobában hajlamos vagy elvetni a súlykot. Nagyon fontos a számodra, hogy irányíthasd a szexuális együttlétet, és mindent megteszel azért, hogy a partnered kihasználja, sőt növelhesse potenciáját. Nem fogadsz el nemleges választ, és ha kiszemeltél valakit, elszántan üldözöd, amíg az ágyadba nem csábítod.

 

Nagy bimbóudvar
Hevességed miatt neked nem kell túl sok előjáték - a nulláról egy szempillantás alatt eljutsz a csúcsra. Nem érdekelnek különösebben az egzotikus variációk, inkább az erőre gerjedsz. Szereted, ha te irányíthatsz, te diktálod a ritmust, és pontosan tudod, hogy ez így jó neked. Ha belejössz és ráérzel a ritmusra a szerelem igazi hajszává válik, melynek fődíja az orgazmus.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!