Jó hír gyermekeknek: színházi fesztivál a nagyváradi ERA Parkban!

Jó hír gyermekeknek: színházi fesztivál a nagyváradi ERA Parkban!
Ismét megnyitották a színházi fesztivált a nagyváradi ERA Parkban, ahol innovatív, vonzó és interaktív előadásokkal várják a kicsiket.

Az előadásokat a bevásárlóközpont rendezvénytermében adják elő, mindegyik 11 órától kezdődik, és a belépés mindenki számára ingyenes, beleértve a felnőtteket is.
Február 16-án, szombaton, a Nagyváradi Trendart „Történetek a vágyak szigetén” című előadására hívják a gyerekeket. Ez egy izgalmas kombináció, amiben kabalafigurák és dalok segítségével a színészek varázslatos pillanatokkal ajándékozzák meg a nézőket.
Március 2-án a Brémai muzsikusok című előadást mutatja be bábok segítségével a nagyszebeni Bridge Theatre színház. A darab a barátokról és a barátságról szól, az állatok világában játszódik, és benne a nézők – legyenek nagyok vagy kicsik, magasak vagy alacsonyak – fel fogják fedezni a szépséget, az örömöt és azt a bizalmat, amit csak egy igaz barát nyújthat.
Ugyanez a csapat mutatja be március 30-án, A három kismalac című humoros történetet, ahol a hősök nemcsak szorgalmasak és bohókásak, hanem bölcsek is a nagy és gonosz farkas elleni harcban.
A fesztivál minden előadása 45-50 percig tart és 3-12 éves gyermekeknek szól.
Ne habozzanak hát, jöjjenek el, örüljünk együtt a színháznak!

(Hirdetés H 177541)