Jó hír a váradiak számára! Három neves vendéglátóhely a Lotus Retail Parkban

Jó hír a váradiak számára! Három neves vendéglátóhely a Lotus Retail Parkban
A Lotus Retail Park három kivételes vendéglátóhelynek biztosít teret, ahol a váradiak ízletes süteményeknek, aromás kávéknak vagy minőségi boroknak örülhetnek. A Flavors süteménybolt már megnyitotta kapuit, a ReWine és a Tucano egységeket pedig majd januárban avatják fel.

Válogatott borok az új ReWine koncepcióban
Talán a legismertebb váradi egység, mind a helyiek, mind a turisták körében, a ReWine, melyet a professzionalizmus, a jó kávé és mindenekelőtt a hangulatos légkörben kínált borok széles választéka tett híressé.
Az eddig bárként, forgalmazóként és online boltként működő ReWine szakemberei most azt tervezik, hogy új összekötő hidat hoznak létre a fogyasztók és a jó borok között a Lotus Retail Parkban található fizikai áruház megnyitásával.
„Az új fizikai üzletünk megnyitását január második felére tervezzük. Azt akarjuk, hogy az emberek a világ legjobb borainak örülhessenek, ezért új koncepciót készítünk elő. Egy olyan boltról van szó, ahol az emberek megvásárolhatják boraikat. Természetesen továbbra is a behozatalra összpontosítunk, de válogatott román pincészetekre is, így ügyfeleink mindig megtalálhatják azokat a borokat, amelyeket keresnek. Ők már tudják, hogy megfizethető árú, ugyanakkor minőségi termékeket kínálunk ”- mondják a ReWine képviselői.

A Tucano Coffee nemzetközi lánc nyit a Lotus Retail Parkban
A jól ismert Tucano kávézólánc januárban nyitja meg első nagyváradi egységét. A nemzetközi szintre bővülő Tucano Coffee egyedi és egzotikus tematikát javasol mindegyik kávézója számára, ezért a Lotus Retail Parkban található egység a Dominikai Köztársaság specifikus motívumaival rendelkezik majd.
A különböző kultúrák népszerűsítése mellett a márkafranchise elősegíti a „Love. Peace. Coffee.” filozófiáját egy különleges környezetben, ahol a színek, a meleg fény, a kézzel készített kiegészítők és a többi díszítő elem békés hangulatot sugall és a vágyat arra, hogy egy különleges kávét kreatív környezetben élvezzünk.
„Szeretnénk létrehozni egy új kávézó-modellt, nevezetesen a kávézót, mint kreatív teret. Ezt azért akarjuk, mert számunkra ezek többet jelentenek, mint egy lokál, ahol különleges kávét lehet fogyasztani. Ezek a kreatív terek inspirálják és jó hatással vannak a csapatra, a vendégekre és partnereinkre is.” – magyarázza a Tucano csapata.

Fedezze fel a Flavours süteménybolt finomságait
A Flavors egy kávézó és péksütemény bolt, ami a közelmúltban nyílt meg az új Lotus Retail Parkban. A francia kávézók hangulatából merítve, a hely eredeti recepteket ígér friss alapanyagok felhasználásával, kávékat és számos más finomságot, melyek készen állnak arra, hogy örömet szerezzenek a küszöbünket átlépő váradiak ízlelőbimbóinak.
A dizájn modern, melegséget és kényelmet nyújtó elemekkel, amik biztosítják a lazítást, függetlenül attól, hogy egy kávéra, egy shake-re, egy reggelire vagy egy szelet tortára térünk be ide.

(Fizetett hirdetés: H160532)