Jó hangulatú nyugdíjasbál volt

Akt.:
Jó hangulatú nyugdíjasbál volt
Nagyvárad- Pénteken este a római katolikus kultúrotthonban szervezte meg őszi bálját a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete. Ízletes vacsora, jó zene és kiváló társaság voltak az „alapanyagok”.

Ismét egy jó hangulatban telt, kellemes utóízt maga után hagyó összejövetelt pipálhat ki (képzeletbeli) határidő naplójában a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete. Az elmúlt péntek délután/este a Kolozsvári úti római katolikus kultúrotthonban zajlott őszi bál részét képezte még annak a rendezvénysorozatnak, melynek támogatása sikerrel pályázott a Bihar Megyei Tanácsnál. A körülbelül 150 bálozót Szilágyi Ibolya elnök asszony köszöntötte szeretettel, a rendezvényt pedig megtisztelte jelenlétével Biró Rozália RMDSZ-es szenátor is.
A talpalávalóról ezúttal a szintetizátoron játszó Törő Gyuszi gondoskodott. A fülbemászó slágerek megtették a hatásukat: szinte állandóan telve volt a táncparkett, sőt, egy adott pillanatban egy spontán jött ötlet nyomán létrejött csoportos produkciónak is tapsolhatott a „publikum”. A társaság is kiváló volt, a vacsora pedig ízletes, így tényleg semmilyen ok se lehet panaszra. Legfeljebb csak azt sajnálhatták a jelen levők, hogy az a röpke néhány óra oly gyorsan elszállt.

Ciucur Losonczi Antonius