Jó ütemben dolgoznak

Jó ütemben dolgoznak
Bihar megye – Két napi munka után elmondható, hogy megfelelő ütemben dolgoznak a Selina munkásai a Densusianu utcai munkatelepen.

A hétfő délutáni heves zápor ellenére, szerda reggelre közel száz méteren – ha nem többen – fektették le a 1000 milliméteres csatornákat, úgy, hogy ezen a szakaszon már be is tömték az árkot. A látottak alapján ugyanígy folytatják a munkát.

Gesztusértékűnek számít, hogy a Polgármesteri Hivatal nevében a Cidor pékség közelében – ahová a híd felőli forgalmat terelték – felállítottak egy, a város címerével is ellátott táblát, amelyen románul a következő szöveg olvasható: „Tisztelt polgárok. Elnézésüket kérjük a munkálatok miatt okozott kellemetlenségekért. Igyekszünk határidőre végezni. Köszönjük a megértésüket.” Ilyesmivel eddig még nemigen találkoztunk Nagyvárad utcáin…

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .