Jegyek elővételben is

Jegyek elővételben is
Pénteken délután játsza utolsó előtti másodosztályú bajnoki meccsét a Bihar FC: hazai pályán a Petrolul lesz az ellenfele. Jegyek már holnaptól kaphatók.

Ma és holnap 1317 óra között elővételben válthatóak meg az egyenként 10 lejbe kerülő belépők a Bodola Gyula Stadion jegypénztárainál a pénteken 14 órától kezdődő Nagyváradi Bihar FC–Ploieşti-i Petrolulmásodosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzésre. A találkozót azért játszák ilyen szokatlan időpontban, mivel azt élőben közvetíti a Dolce Sport adó. Aki nem váltja meg időben a belépőjét, az még pénteken pótolhatja a „mulasztást”, a stadion jegypénztárai ugyanis már 11 órakor nyitnak. Egyébként a hölgyek, a nyugdíjasok és a 14 év alatti gyerekek ingyen léphetnek be a mérkőzésre. A klub 8 ezer jegyet bocsát árusításba, azt remélve, hogy a szurkolók teljes egészében elfoglalják a 11.700 férőhelyes lelátókat. Ovidiu Morcan, a klub elnöke a következőket nyilatkozta lapunknak: „nagyon fontos mérkőzés elé nézünk, szeretném, ha a váradiak minél nagyobb számban lennének jelen a Bodola Gyula Stadionban, hiszen ők lehetnek a Bihar FC 12. számú játékosai, buzdításuk egy pluszt jelentene labdarúgóink számára, ahogy történt ez Déván is, ahol a ráadásban sikerült megszereznünk mindhárom pontot”.

Lupu a vendég

Az Emanuil Gojdu Nemzeti Kollégiumban ma 13 órakor Răzvan Lupu, a Bihar FC labdarúgócsapat balhátvédje bensőséges ünnepség keretében egy, a csapattársai autogramjaival is díszített focilabdával ajándékozza meg a tanintézet együttesét. Azt követően a Diákok–Tanárok mérkőzésen lép pályára.