ERDON Helyi hírek

2007.12.26. 15:12

Vonaton jött a Télapó

<p>Nagyvárad - Az előző évek hagyományaihoz híven, december 24-e délelőttjén az idén is megérkezett Nagyváradra a Télapó.</p>

Több tíz gyermek és hozzátartozója várakozott hétfőn a nagyállomás peronján, hogy aztán fél tíz óra tájékán az egyes vágányra befutó Kék Nyíl vonat vezetőfülkéjéből integetve megérkezzen a Nagyszakállú. Az öreg két "karácsonykisasszonyt"  is hozott magával, s a vasparipa egyik ajtójában állva üdvözölte a közlekedési eszközt megrohamozó gyermekeket és felnőtteket. Az alkalomhoz illő dalok eléneklését követően az ajándékok szétosztására is sor került, az apróságok közül többen versekkel és énekkel bizonyították, hogy valóban megérdemlik a csomagot. Miután mindenki "megkapta a magáét", a piros ruhás ember és kisérői hintóba szálltak, a program szerint a városháza elé, a Nicolae Balcescu (Rhédey) parkba, majd a rogériuszi Gyermekvárosba menve, további csomagoknak a kiosztása végett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!