Javítani szeretne Someşul

Szatmár megye – A Szatmár megyei csapatok közül a két szatmárnémeti, az Olimpia és a Someşul játszik hazai pályán a labdarúgó III. Liga 2. fordulójában.

A Szatmárnémeti Olimpia a Maros megyei Nyárádtői Unireát, a Szatmárnémeti Someşul pedig a Belényesi Bihorult fogadja hazai pályán a labdarúgó III. Liga holnap 18 órakor kezdődő mérkőzésén, a 2. fordulóban.

Dacian Nastai, a Someşul edzője mindenképpen javítani szeretne, miután a nyitányon 1–0–ás vereséget szenvedett a Szászrégeni Avântul otthonában, míg az Olimpia egy ponttal tért haza a Marosvásárhelyi Gaz Metan otthonából. „Fáradtan álltunk ki az Avântul ellen, ez viszont nem mentség. Legalább egy pontot kellett volna szerezzünk Szászrégenben. Botlottunk az első fordulóban, ezen javítani szeretnénk – mondta Dacian Nastai. – Nem lesz könnyű dolgunk a belényesiekkel szemben, a csapatnak nem szabad elbíznia magát” – tette hozzá.

A Mikolai Turulra is nehéz feladat vár, ugyanis Désre, a II. Ligából kiesett Unirea otthonába lép pályára. „Nem szabad úgy kimennünk a pályára, hogy félünk az elenfelünktől. Úgyanúgy, támadni fogunk, mint a beszterceiek elleni mérkőzésen” – mondta Sorin Petric, a Turul edzője.

III. Liga, 6. csoport

2. forduló: Szatmárnémeti Olimpia – Nyárádtői Unirea, Dési Unirea – Mikolai Turul, Szatmárnémeti Someşul – Belényesi Bihorul, Kolozsvári U 1919 – Kolozsvári Sănătatea, Marosvásárhelyi Trans Sil – Marosvásárhelyi Gaz Metan, Besztercei Gloria II – Félixfürdői Lucefărul, Szovátai Medvetó–Mobila – Nagyváradi FC Bihor II, Nagybányai FC – Máramarosszigeti Marmaţia, Balázsfalvi Inter – Szászrégeni Avântul.