ERDON Helyi hírek

2007.10.31. 14:44

A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye név– és címtára

<p>Szatmárnémeti - A Szatmári Római Katolikus Püspökség kiadásában nemrég megjelent név– és címtár az egyházmegyében működő plébániák, egyházi irodák elérhetőségeit tartalmazza.</p>

A Szatmári Római Katolikus Püspökség kiadásában nemrég megjelent név– és címtár a következő elérhetőségeket tartalmazza mint: a Romániában működő Apostoli Nunciatúra, a Romániai Püspökök Konferenciája, a Bukaresti Római Katolikus Érsekség, a Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség, a Iasi Római Katolikus Püspökség, a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség, a Temevári Római Katolikus Püspökség, a Fogaras–Gyulafehérvári Görög Katolikus Érsekség, a Kolozsvár–Szamosújvárosi Görög Katolikus Püspökség, a Lugosi Görög Katolikus Püspökség, a Máramarosi Görög Katolikus Püspükség és a Nagyváradi Görög katolikus Püspökség. Az erdélyi történelmi egyházak címei és telefonszámai is helyet kaptak a kiadványban: az Erdélyi Református Püspökség, a Királyhágómelléki Református Püspökség, az Unitárius Püspökség, a Romániai Evangélikus–Lutheránus Egyház és az Ágostai Hitvallású Szász Evangélikus Egyház elérhetőségeit tartalmazza. Az adatokban gazdag kiadványban a Szatmári Római Katolikus Egyházmegyében működő plébániák, szerzetesrendek, az egyházmegyei irodák és intézmények elérhetőségei, oktatási intézmények, karitatív szervezetek elérhetőségeit is megtalálhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!