Javítani próbálnak a „harmadikosok”

Javítani próbálnak a „harmadikosok”
Bihar megye – Pénteken délután a tizenharmadik fordulóval folytatódnak a küzdelmek a labdarúgó harmadik ligában. Ismét lesz egy megyei rangadó összecsapás is!

A labdarúgó III. Ligában ma délután Belényesben a helyi Bihorul CF vendége lesz a rossz nyelvek szerint pofozógépnek kikiáltott Nagyváradi Bihar FC II. A piros-kék második legénysége ugyanis szinte már nem is emlékszik, mikor gyűjtötte be mindhárom pontot bajnoki mérkőzésen. Erre a csatára próbálják összeszedni magukat Radulescu edző tanítványai (remélik, most pontokat is szereznek), ám nagyon valószínű, hogy az első számú csapatot sújtó sérüléshullám miatt többen elhagyják a második számú együttest az elsőért. A mérkőzés játékvezetője Eugen Gheorghioiu (Temesvár) lesz, a partjelzői feladatokat Vlad Screciu és Gabriel Cretu (szintén temesváriak) látják el. Szövetségi megfigyelő: Costin Dan (Zilah).

 

Rangadó idgenben is

A listavezető Félixfürdői Lotus a szomszédba, Szatmárnémetibe látogat, ahol a hazai pályán igen erős Somesul (tavaly még a második ligás helyek egyikére pályázott) vendége lesz. Az összecsapást Florin Gherghel vezeti, partjelzői Ionut Sava és Bogdanel Barbus lesz (mindhárman Nagybánya). Szövetségi megfigyelő: Viorel Boit.

 

Lévay Sándor