Járhatóak Biher megye és Várad útjai

Nagyvárad főbb útvonalai járhatóak kedden, mondta Ionel Ban a városban a hóeltakarítással is megbízott RER Ecologic Service köztisztasági vállalat termelési igazgatója.

Ban elérulta, hogy a reggeli órákban folyékony csúszásgátlót vittek fel a város főbb közútjaira, majd a szilárd csúszásgátlót szórták folyamatosan az utakra. Nyolc járművel dolgonak a nap folyamán, ezek közül hat hóekével is el van látva, vagyis hókotrást is végeznek. Ban hozzátette, hogy a főútvonalak letakarítása után a mellékutak takarítása következett, de lakossági bejelentések nyomán is kiszállnak a kért helyszínekre eltakarítani a havat. Mircea Jacan a Bihar Megyei Tanács szóvivője elmondta, hogy a megyéből sehonnan sem érkezett jelentés arról, hogy bármely megyei úton problémás lenne a közlekedés. „Mindenhol dolgoznak a hóeltakarítók, nincs gond a megyei utakon” – tudatta lapunkkal Mircea Jacan.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .