Jön a VII. Székelyföldi Rockmaraton

Már csak 5 nap van a kezdésig: a székelyudvarhelyi Zeneudvar Egyesület idén július 8. és 12. között szervezi meg a VII. Székelyföldi Rockmaratont Erdélyben, a Székelyudvarhely melletti Szejkefürdőn.

Amint a rendezvény szervezői, Jére Ágoston és Orosz Pál Levente elmondták, az elmúlt évek tapasztalatait alapul véve az idén is a nulladik nappal indítanak: július 8-án, kedden, a szokásos módon reggelig tartó szabadtéri bulira számíthatnak az érdeklődők.

Színes a felhozatal ezúttal is: 4 nap alatt összesen 32 zenekar lép fel – 1 Finnországból (Moonsorrow), 1 Vajdaságból (Nevergreen), 8 Erdélyből (többek között a Black Diamond, Echoes From The Deep, Empty Dreams), 22 Magyarországról (többek között a Kalapács, Depresszió, Superbutt, Hard, Road, Hétköznapi Csalódások, Kárpátia). 

A szombati Hammer World-napon10 együttes lép a színpadra.

 

A koncertek után buli lesz minden nap!

 

(Csatolva küldöm a rendezvénysorozat részletes programját /Word-ben, hogy ne terheljem postaládájukat, de kérésre továbbra is szívesen elküldöm a plakátot és/vagy szórólapot is/, valamint a Rockmaraton zanzásított változatát, számnevekbe fojtva.)

 

A főszervezők elmondták, ebben az évben még nagyobb hangsúlyt fektetnek a minőségi színpadtechnikára, a hang- és fénytechnikai berendezésekre.

 

Délelőttönként közönségtalálkozókra kerül sor, melyen a résztvevők, érdeklődők a fellépő együttesek tagjaival beszélgethetnek a dedikálósátorban!

 

Számos játéklehetőség, számtalan verseny (vizespóló-, léggitár- stb.), értékes nyeremények – többek között gazdára talál majd egy gitár és egy Roland-gitárerősítő!

 

A rendezvény helyszínén nonstop büfék (tehát folyamatosan meleg étel), ingyenes sátorozási lehetőség – strandolásra is alkalmat biztosítanak.

A rendezvénysorozat időjárás-független: ha süt, ha esik, ha fúj, akkor is lesznek koncertek.

 

A rendezvényre a napi beugró 30, a heti 100, a szombati pedig 35 lejbe kerül.