Új tanácsadói szolgáltatás ingyen

Új tanácsadói szolgáltatás ingyen
A nagyváradi Polgári Tanácsadó Iroda információs és tanácsadói szolgáltatást nyújt a gyógyíthatatlan halálos betegségben szenvedők családtagjainak, eltartóinak, melyet a Ruhama Alalpítvány és a Hospice Emanuel alapítvány között létrejött partneri kapcsolat keretében nyújtják.

A Polgári tanácsadói Iroda alkalmazottai április 26-án részt vettek egy találkozón, amit a Hospice Enmanuel Allapítvány szervezett. Itt friss információkkal szolgáltak a fogyatékosok jogaival, az örökösödéssel, bűnesetekben a polgári felelősséggel kapcsolatban.

A Magheru utca 21 szám alatt (159-es lakrész) működő Polgári Tanácsadó Irodától hétköznapokon ingyenes tanácsot lehet kapni a lagkülönfélébb kérdésekben. Az irodát a Ruhama Alapítvány alapította az ASCO-val és a Polgármestri Hivatallal közösen és közérdekű feladatot lát el.

Az iroda dolgozói bizalmasan kezelik az ügyeket, személyválogatás nélkül bárki hozzájuk fordulhat. Az iroda hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8-14 óra között, szerdán 11-17 óra között fogadja az ügyefeleket. Hívhatók a 0259-479.454 -es telefonszámon, de elérhetőek a cab.oradea@rdslink.ro e-mail címen is. A közérdekű ügyekben komoly információs bázissal rendelkeznek.

Albert Ferenc