Új napközi Nagyváradon

Nagyvárad – Nagyvárad Helyi Tanácsa jóváhagyta a Liszt Ferenc utcai 2330 négyzetméteres telken létesítendő egyemeletes napközi műszaki-gazdasági mutatóit.

Az új épületben hat, egyenként 20 gyermekből álló csoport működik majd. A beruházás értéke: 5.441.219 lej, amelyből az építő-szerelő munka 4.932.976 lej. Az épületet 36 hónap alatt kell felépíteni. Az első évben a terveket készítik el, megtartják a licitációt, és előkészítik az építkezést. A tulajdonképpeni építést az elkövetkező két évben végzik.
Pető Csilla helyhatósági képviselő felhívta a testület figyelmét arra, hogy 300 gyermekkel több van az óvodákban és bölcsődékben levő helyek számánál. Marcel Bolos ingatlanügyi igazgató arról biztosította a Helyi Tanácsot, hogy már megkezdték az iskolákat megelőző tanintézetek helyeinek felleltározását, és az év végére tiszta képük lesz róla.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .