Itthon is csak döntetlenre tellett

Itthon is csak döntetlenre tellett
Hiába volt a szép, színvonalas a játék a Nemzeti Liga kézilabda bajnokság legutóbbi fordulójában: elmaradt a hazai legénység várt győzelme.

Meglepetéssel ért véget a mérkőzés, ugyanis a nézők kivétel nélkül hazai győzelmet vártak a kézilabdázóktól a Suceavai Bucovina U ellen. Hogy erre mégsem került sor, az nem csupán a házigazdákon, hanem ellenfelük jó játékán is múlott, vagyis megérdemelten vittek el egy pontot a vendégek, akik majd tízpercen keresztül őrízték egy gólos vezetésüket a nagyon gyors játékuknak, és a válogatott csapattag Bibirig irányításának. A váradiak sem panaszkodhattak: hálójukat egy nagyon nagy napot kifogó Borodi őrízte, a csapatkapitány Libert pedig tizenkét alkalommal találta a Bucovina hálójába!

Idegtépő percek

A második játékrészben több alkalommal is megszerezték a vezetést a vendégek, ám a hazaiaknak mindannyiszor sikerült egyenlíteni. Mi több, az 56. percvben már két gól előnyük is volt. Fél perccel a vége lőtt hatalmas hazaihelyzetmaradt ki: Nemenco a kaussal szemben egyedül hibázott, vagyis nem sikerült megszereznie a győztes találatot.Nagyváradi VSK D&C– Suceavai Bucovina U 27–27 (12–13).

CSM D&C: Borodi, Leu, Dojcinovic – Simeria (2), Libert (12), Alexandru (5), Mateas (1), Munea (1), Steriu (1), Nedelcu, Nemenco (4), Tasca (1), Catu, Adzic, Albu. Edző: Adrian Rus.

Szántó Sándor