Ittas sofőr gázolt

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Balesetet szenvedett vasárnap este Sorbán Levente, Alsólugas polgármestere.

Felvettük a kapcsolatot Sorbán Leventével, akitől megtudtuk: a vizsgálatok is igazolták, hogy nem szenvedett komoly sérüléseket, viszont zúzódásokat, izomhúzódásokat annál inkább. Vasárnap késő este elhagyta a kórházat, de most is fájdalomcsillapítókat szed, fáj a háta, a válla.
Mint mondta, egy ismerősét akarta meglátogatni Örvénden, gépkocsijával a menetiránnyal párhuzamosan állt meg. Kiszállt az autóból és be akarta zárni, ekkor látta a félig az úton, félig az útpadkán hajtó, gyorsan közeledő gépkocsit. Be akart szállni a gépkocsiba, de már nem volt ideje, az autó lesodorta a gépkocsiját, amely berepült az árokba, őt magát pedig több méteren keresztül húzta maga után. „Hál’ Istennek vastagon voltam felöltözve, csak zúzódásokat szenvedtem. Halálközeli élmény volt, rosszabbul is végződhetett volna” – tette hozzá.

Eljárás indult

A sofőr sajtóinformációk szerint egy nyugdíjas élesdi rendőr. Úgy tudjuk, a helyi vadászegyesület elnöke is, és épp vadászatról tért hazafelé, a rendőrségi légteszt szerint ittasan. A balesetet követően kórházba vezették, vérvizsgálat elvégzése céljából. Ittas vezetés és gondatlanságból elkövetett bántalmazás miatt indult eljárás ellene.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .