Itt az Inform Media Press munkabörzéje

Akt.:
Itt az Inform Media Press munkabörzéje
Az első Inform Media Press-állásbörze március 16-án és 17-én zajlik a nagyváradi Trade Centerben. A résztvevő cégek listája még bővült.

A munkaerő-piaci válság Bihar megyében is érződik. A cégek egyre nehezebben találnak alkalmazottakat. Épp innen indult, ebből született az Inform Media Press-állásbörze ötlete. Ez egy olyan szervezési módszerekkel tető alá hozott rendezvény, amelyek révén a szervezők reményei szerint sok olyan látogatót sikerül vonzani, akik munkahelyet keresnek, vagy állást váltanának. Több, mint 400 állást kínálnak a cégek, amelyeknek listáját már közzétettük, ám azóta még csatlakozott a Gros Metal is, mestereket, lakatosokat, hegesztőket, vasbetonszerelőket keresve. Az újonnan csatlakozottak között van a RE/MAX JOY is, amely az ingatlanpiacon tevékenykedik, és amely 35 új munkaerőt keres csapatába: ingatlanügynököket és tanácsadókat. Úgyszintén ott lesz az UAMT Oradea, amely 65 álláskínálattal érkezik az Inform Media Press állásbörzéjére.

A Trade centerben zajló esemény több mint 50 állást kínál felsőfokú végzettségűeknek, ugyanakkor sok munkahelyet ilyennel nem bíróknak is. Ott lesznek tehát a következők: Eberspaecher, Celestica, Class Furn, Selina, Inteva, Olimp Impex, Plastor, Fin Prom, Turism Felix, Faist Mecatronic, PGS, Leroy Merlin, Gros Metal, RE/MAX Joy és az UAMT Oradea. A rendezvény partnere az AJOFM. A március 16-án, pénteken 9 órakor lesz, és 19 óráig látogatható a börze, szombaton, március 17-én pedig pedig 9–18 óra között. A belépés ingyenes.