Filharmónia

2020.06.16. 19:06

Folytatódik a szabadtéri koncertsorozat

A Nagyváradi Állami Filharmónia június 18-án, csütörtökön folytatja szabadtéri hangverseny sorozatát, a koncert 19.30-tól kezdődik a járványügyi rendelkezések betartásával (a székek két méteres távolságra lesznek elhelyezve, belépés előtt ellenőrzik az érkezők testhőmérsékletét, minden résztvevőnek kötelező a maszkhasználat a mintegy egy órás koncert teljes ideje alatt).

Fotó:

A filharmónia közleményében tudatja, hogy „a Római Katolikus Püspökség segítségével, megfelelő ülőhelyeket tudunk biztosítani kedves közönségünknek a püspöki palota főbejáratánál felállított színpad előtt. A hangversenyen intézményünk szimfonikus zenekara fog közreműködni. Bérleteseink érkezési sorrendben foglalhatják el a helyeket 19 órától, az üresen maradt helyekre 19.20-tól a helyszínen 20 lejes egységes áron lehet jegyet váltani”.

A koncert műsorán a következő művek szerepelnek: W. A. Mozart: 3., G-dúr hegedűverseny, K.216; W. A. Mozart: 40., g-moll szimfónia, K.550. Vezényel: Jankó Zsolt, közreműködik: Artur Kaganovskiy – hegedű (USA). Rossz idő, eső esetén a koncertet június 19-én, pénteken, 19 óra 30 perckor tartják meg. „A járványügyi kötelezettségekből fakadó kellemetlenségeket reméljük megértéssel fogadják és számíthatunk támogató jelenlétükre. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Római Katolikus Püspökségnek a koncert megszervezésében nyújtott támogatásáért” – áll a közleményben. Erre az alkalomra is szeretettel várják a zenekedvelő közönséget!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában