Ismét RODOSZ-Cáfé

Folytatódik a Romániai Magyar Doktoranduszok és Fiatal Kutatók (RODOSZ) Bihar Megyei Szervezete által létrehozott RODOSZ Café előadássorozat.

A következő meghívott előadó Osváth-Ferenc Márta biológus, a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Magyar Biológiai és Ökológiai Intézetének doktorandusza. Előadásának címe: Bérlők, háziurak és szomszédok: lepkevizsgálat Erdélyben. Az igencsak érdekesnek igérkező ismeretterjesztő előadás könnyed és közérthető formában betekintést enged a védett erdélyi lepke fajok világába. Mint a cím is utal rá, az állatok világában is megvannak a sajátságos együttélési formák. Kiderül, mi köze van a különböző hangyaközösségeknek a lepkékhez és fordítva. Ezen túlmenően az előadó általános kérdéseket is tisztázni fog úgy mint: lepke vagy pillangó? Az expozéra 2016. április 14. délután 18 órától kerül sor az Ady Endre Emlékmúzeumban, a részvétel ingyenes.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .