Ismét négy gól esett

Ismét négy gól esett
Bihar megye – Felázott pálya és esős, hűvös idő fogadta a Team Sport Megyei első osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi első fordulójában az Érmihályfalvi Unireát és a Váradalpári Tricolorult a Praszler stadionban.

Az ősszel 4-0-ás eredménnyel hozták el az érmellékiek a három pontot Alpárról, és szombaton is ők győztek, igaz, a négy gól más eloszlásban esett. A kűzdelmes, hajtós meccsen Ruszkai beadásából Fele S. szerezte az első találatot (1-0), aminek kiegyenlítésére tizenegyesből lett volna lehetősége a vendégeknek. Ám Szász kapus másképp gondolta: nem csak a büntetőt védte ki, de a kipattanóból érkezett ismétlést is, és rögtön indult az ellentámadás, melynek végén Szalai talált a kapuba. Még a szünet előtt Béres beadását ugyancsak Szalai váltotta gólra (3-0).
 
A végeredmény a csapatok előtt adódott sok helyzet ellenére már a második félidő elején kialakult (3-1), de nem csak a szépítő találat miatt emlékezetes az 53. perc, hanem mert az addig végig kiabáló, a játéktérre is be-beszaladó vendégedzőt, Claudiu Mutut a bíró elküldte a pálya széléről. Az “erőviszonyok” a vége előtt pár perccel egyenlítődtek ki, amikor Vig Zoltánra is ez a sors várt. A két mester az utolsó sípszó után meg is beszélte, mi miért történhetett.
Címkék: , ,