Ismét majális a vársáncban

Akt.:
Nagyvárad- Május 9-én, szombaton a XXIV. Festum Varadinum ünnepségsorozat keretében az RMDSZ megszervezi Minden magyar majálisát a váradi vársáncban. Sztárvendég a Neoton együttes.

Mint minden esztendőben, az idén is Minden magyar majálisa rendezvény programfelelőse a Pro Rogériusz Közösségi és Kulturális Egyesület, illetve Czvikker Katalin kuratóriumi tag, a társszervezők pedig Nagyvárad magyar tannyelvű iskolái, a helyi magyar civil entitások, a Szigligeti Színház, a magyar nyelvű kulturális intézmények, ifjúsági szervezetek, valamint az RMDSZ-körzetek.
A délelőtti órákban sportrendezvények zajlanak majd, készülnek a gulyások, valamint az iskolák standjait, produkcióit lehet megtekinteni, 13 óra után pedig a szórakoztató műsorok jutnak főszerephez. Fel fognak lépni helyi tehetségek, és ismert erdélyi, illetve magyarországi művészek, együttesek, úgymint a Stargroup csoport, Mohácsi Brigitta, LL Junior, ByeAlex és Baricz Gergő. Az egész napos kavalkád a Neoton együttes koncertjével és tűzijátékkal ér véget.

Ciucur Losonczi Antonius

Címkék: ,