Ismét látni vélték Marokkóban Madeleine-t

Ismét látni vélték Marokkóban Madeleine-t
Közvetlen közelről vélte látni hazájában egy marokkói asszony a fél éve Portugáliából eltűnt brit kislányt, Madeleine McCannt. Az új szemtanú szerint a kislányt egy taxiba tuszkolták be, és még azt is kiderítette, hová vitték.

Korábban is voltak olyan jelzések, hogy a fél éve eltűnt kislányt az afrikai országban látták, de a pénteki Daily Mirror által közölt értesülés tűnik eddig állítólag a legígéretesebbnek.

A pénteki Daily Mirrorban egy új, marokkói szemtanú elmondta: az ország északi részén lévő Fnidk városában látta, amint egy “ideges” nő hurcolja a szőke kislányt. Olyan közel került hozzájuk, hogy bele tudott nézni a gyermek szemébe, és látta a jobb íriszen lévő, minden személyleírásban külön kiemelt fekete pöttyöt. A beszámoló szerint a Madeleine-nek vélt gyermek haját rövidebbre nyírták, és homlokán jókora zúzódás volt. Amint a kislányt cipelő nő észrevette, hogy a másik asszony őket nézi, gyorsan leintett egy taxit. Az idézett szemtanú is megpróbált beülni a kocsiba, a gyermekkel lévő nő azonban ellökte őt, és rákiabált a sofőrre, hogy gyorsan hajtson el.