Ismét közeleg a Campus

Ismét közeleg a Campus
Idén 10. alkalommal rendezik meg a Campus Fesztivált. Az évfordulóhoz méltó, izgalmas és sokszínű programok várják a közönséget, és a szervezők bejelentése alapján számos világsztár is várható.

A Campus Fesztivál programkínálata az elmúlt évekhez hasonlóan igen változatos lesz, a különböző helyszíneken a rock, az elektronikus, a világzenei és jazz koncertek mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek. A jubileumi évben több mint 200 nem zenei program is szerepel a kínálatban: irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, Dumaszínház és többek között ezer négyzetméteren a Debreceni Egyetem várja majd a látogatókat.

A nulladik napon a Punnany Massif fellépése lesz a fő attrakció, csütörtökön lép a nagyszínpadra Majka és Curtis, a Halott Pénz és a Tankcsapda, a The Prodigy pénteken robbantja fel a Campust, a nagyszínpadi programot szombaton Lukas Graham koncertje zárja. A legnépszerűbb hazai előadók mellett a Campus vendége lesz a berlini DJ-producer Alle Farben, jön Charlott Boss, azaz Nod One’s Head, az egyedi hangzást képviselő énekesnő, a holland Bingo Players, illetve a kilencvenes évek legnépszerűbb eurodance párosa, a 2 Unlimited is.