Ismét báloztak Várad-Velencén

Ismét báloztak Várad-Velencén
Nagyvárad- Az elmúlt hétvégén az RMDSZ várad-velencei körzeti szervezete bált rendezett a Kolozsvári úti római katolikus művelődési házban. Ezúttal Veres László és zenekara húzta a talpalávalót.

Valószínűleg a hosszú hétvége, illetve a nyárias időjárás miatt a megszokottnál talán kevesebb résztvevővel, de a már évek óta hagyományosnak mondható vidám, jó hangulatban telt szombat este a Cservák Miklós elnök vezette nagyvárad-velencei RMDSZ-körzet által szervezett bál a Kolozsvári úti római katolikus kultúrotthonban. A talpalávalóról, illetve a fülbemászó muzsikáról ezúttal Veres László és zenekara gondolkodott: a fellépőket a legtöbben örömmel üdvözölték, hiszen visszatérő meghívottjai a Várad-Velencén szervezett buliknak, színvonalas összejöveteleknek.

Jól érezték magukat

A repertoár ezúttal is változatos volt: magyar és nemzetközi slágerek egyaránt felcsendültek, így nem kellett sokat várni arra, hogy az asztaloknál ülők közül sokan táncra perdüljenek, fiatalabbakat és idősebb korúakat egyaránt lehetett látni a parketten, jellemző, hogy egy törzsvendégnek számító, egyenként a nyolcadik X-et is meghaladó pár is igennel felelt a lassúbb számokra. Akik pedig nem szeretnek vagy tudnak, illetve szégyellnek táncolni, azok az asztaloknál ülve, vagy a folyóson ismerősökkel, barátokkal beszélve töltötték kellemesen az idejüket.

Ciucur Losonczi Antonius

Címkék: , ,