Ismét a listavezető ellen

A labdarúgó II. Liga hét végi, 25. fordulójában az éllovas Argeş FC ellen és annak otthonában lépnek pályára vasárnap 13 órai kezdettel (Sport.Ro – élő adás) a Nagyváradi Bihar FC labdarúgói.

Egy fordulóval korábban még a Szászmedgyesi Gaz Metan volt a labdarúgó II. Liga második csoportjában a listavezető, addig, amíg a váradi piros-kékek – ha csupán egy góllal is – szerdán el nem páholták a Küküllő-partiakat. Persze, Piteşti-en is jó lenne egy hasonló, tisztes eredményt (legalább döntetlent) elérni, még akkor is, ha oly nehéznek ígérkezik ez. Nehéznek, mert a medgyesiek ellen a Silaghi-tanítványok minden tartalék erejüket is bevetették, ráadásul igen fárasztó, hosszú utazás várt reájuk a hét végén. Persze, a játékosok fogadkoztak, nem fogják olcsón adni a bőrüket, már csak azért sem, hogy visszavágjanak az őszi idényben itthon elszenvedett vereségért. A Bihar FC várható kezdőcsapata: Lipitor – Opriceană, Ambrus, Gongolea, Cosma – Muscş, Mihu, Ayza, Pocian – Lukács, Andor.

Meleg után hideg?

Valahogy úgy tűnik, hideg-meleg játékot űz a Nagyszalontai Liberty: szerdán Tordán lelépték (4–0) a hazaiakat, azt megelőzően otthon kaptak ki, előtte azonban idegenből hozták el a pontokat, egy héttel korábban viszont hazai pályán veszítettek, de őrzik helyüket a középmezőnyben. Mai vendégük 11 órától a Târgovi§tei FC tizenegyedik helyen tanyázó együttese lesz. Selymes Tibor edző a következő összeállításban küldi harcba tanítványait: Szász – Mila, Lipă, Roşca, Coca – Iambor, Ködöböcz, Deaconescu, Ianc – Bajner, Cr. Bud.

Szántó Sándor

II. Ligás műsor

A labdarúgó II. Liga 25. fordulójának műsora, szombat 11 óra:

Turnu Severin-i FC–Tordai Arieşul (ősszel: 0–1)

Dévai Mureşul–Caracali FC (1–0)

Nagyszalontai Liberty–Târgoviştei FC (0–0)

Temesvári CFR–Vajdahunyadi Corvinul (1–2)

Resicabányai FCM–Gyulafehérvári Unirea (0–0)

Aranyosgyéresi Sodronyipar–Temesvári Politehnica II. (2–0)

Râmnicu Vâlcea-i CSM–Petrozsényi Jiul (0–2)

Vasárnap, 13 óra:

Piteşti-i Argeş–Nagyváradi Bihar FC (3–1)

15 óra:

Medgyesi Gaz Metan–Lupényi Minerul (4–2).